Ede Heeft Werk

Senet

Senet

Adres gegevens

Adres:Esp 260a
Postcode:5633 AC
Stad:EINDHOVEN
Land:NL
Telefoon:+31402930395
E-mail:
Website:Senet

Over: Senet

ICT dienstverlener Senet heeft in de afgelopen 15 jaar van haar bestaan, de ICT ontwikkelingen zien verschuiven van 'on premise' toepassingen naar centrale datacenters en vervolgens naar het 'web'. Voor iedere stap is de nodige terughoudendheid betracht maar uiteindelijk is het wel gebeurd. Nu zien we allemaal de uitdaging van de 'Cloud' terwijl de meeste organisaties nog niet eens gewend zijn (of begonnen zijn!) aan het 'web'. Toch is het aan het gebeuren. Als ICT dienstverlener is het de uitdaging je klanten op al deze gebieden van dienst te kunnen blijven zijn, maar toch te kunnen adviseren over de nieuwe ontwikkelingen in de ICT. Want er zijn nog altijd (en nog lange tijd) de 'on premise' applicaties, de centrale server ruimtes, de webapplicaties die onderhouden dienen te worden.

Om onze klanten dit alles te kunnen bieden heeft ICT dienstverlener Senet haar ICT dienstverlening vastomlijnd en gespecialiseerd op de volgende ICT vlakken:

  • Application Development

  • Application Management

  • Infrastructure Management

  • Cloud Solutions

Deze dienstverlening bieden we aan in de vorm van ICT detachering, ICT projecten en outsourcing oplossingen. U haalt tijdelijk de juiste kennis in huis om ICT oplossingen aan te bieden waarmee u slagvaardiger en efficiënter kunt opereren. Of het nu gaat om software development, infrastructuren of applicatie beheer in de 'Cloud' op bijvoorbeeld het Windows Azure platform.

Veel van onze relaties hebben nog 'oude' technologie in huis die toch nog van cruciaal belang is voor de organisatie. Ook daar houden wij onze kennis paraat.
Achter Senet bevindt zich een team van ervaren ICT specialisten die vanuit diverse regionale vestigingen kunnen worden ingezet middels detachering of in een vastomlijnd ICT project. Onze specialisten bieden praktische en efficiënte oplossingen in de ICT dienstverlening, en daar worden onze klanten blij van.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Eqeep Group Redvice Kwik-Fit Immenso Carré Engineering Field Fashion Metaalkanjers
Ede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.