Home > Bedrijfspresentaties > Heiwegen Consultancy
Ede Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal

Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy

Persoonlijke kenmerken van onze consultants: academische opleiding, ruime managementervaring, brede praktijkkennis van organisatie- en bedrijfsvoeringsvraagstukken, praktische en resultaatgerichte instelling, verstand van de automotive-sector en de essentie van de juiste mensen op de juiste plek voor het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen.

Onze recruitmentspecialisten gebruiken diverse bronnen voor het vinden van de geschikte kandidaat. Zij maken hierbij natuurlijk gebruik van de database van Heiwegen Consultancy. Daarnaast gebruiken zij onder andere diverse netwerken en bestanden op het internet. Onze recruitmentspecialisten zijn op de hoogte van de modernste zoektechnologieën. Zij leggen ook vaak het eerste contact met de kandidaat.

Onze psychologen zijn lid van het NIP, de landelijke beroepsvereniging die zorgdraagt voor en toeziet op de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de leden. De psychologen maken gebruik van gevalideerde en betrouwbare testinstrumenten. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van alle assessments binnen Heiwegen Consultancy en de rapportage daarover.

Ons Office Management is de centrale spil van de organisatie. Zij verzorgen de communicatie tussen opdrachtgevers, kandidaten en Heiwegen Consultancy. Bij de assessments begeleiden zij de kandidaat gedurende het ochtendgedeelte.

Missie
Heiwegen Consultancy ondersteunt organisaties binnen de automotive-branche bij het realiseren van resultaten door middel van een deskundige advisering over de juiste inzet van de juiste persoon op het juiste moment. Business partnership en langdurige relaties zijn daarbij ons uitgangspunt. Heiwegen Consultancy is voor kandidaten een onafhankelijke en objectieve adviseur bij hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de juiste functie, rekening houdend met de opgedane kennis/ervaring en persoonlijke ambitie.

Visie
Mensen maken het verschil in organisaties. Zij creëren het concurrentievoordeel van een bedrijf en houden dat in stand. Structurele aandacht voor “human capital” is daarom een belangrijke taak van het management van iedere organisatie. Daarbij zijn kennis en ervaring belangrijk, maar cruciaal is de persoonlijkheid. Het karakter is bepalend voor de wijze waarop iemand de opgedane kennis en ervaring gaat inzetten. Daarom heeft Heiwegen Consultancy een eigen assessment-center, onder leiding van een NIP-gecertificeerde psycholoog. Het assessment helpt zowel organisatie als medewerker bij de succesvolle ontwikkeling van de benodigde competenties.

 

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Solid Recruitment b.v. Independent Recruiters Groep Shoptalent Jobcenter
Ede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.