Home > Bedrijfspresentaties > Medicadenta
Ede Heeft Werk

Medicadenta

Medicadenta

MedicaDenta: een bundeling van de kennis van twee bedrijven met ieder meer dan 15 jaar ervaring op de Nederlandse markt.

Medewerkers inhuren op uitzendbasis
Naast onze diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling kan MedicaDenta ook medewerkers op uitzendbasis aanbieden.

Het grootste voordeel van een medewerker op uitzendbasis is natuurlijk flexibiliteit en minder risico wanneer iemand onverhoopt niet presteert. Tevens is er geen uren risico en kan een medewerker zeer flexibel ingezet worden. Bij een nul-uren- of oproepcontract heeft u al snel het risico dat de medewerker recht heeft op een minimaal aantal werkuren. Bij uitzenden betaalt uitsluitend voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Voor uitzendopdrachten wordt de verloning ondergebracht via de uitzend/payroll-organisatie. De medewerker is daarmee volledig verzekerd conform voorwaarden van de uitzendbranche en alle sociale lasten en loonheffingen worden afgedragen. De medewerker wordt door de uitzendorganisatie uitbetaald.

De praktijk hoeft alleen de urenbriefjes van de medewerkers af te tekenen en levert deze aan. Wij regelen verder de rest. U heeft geen administratieve zorgen en bijkomende kosten met betrekking tot het inschrijven, inboeken en verlonen van uw personeel én u hoeft de kandidaat niet zelf in dienst te nemen. In deze onzekere economische tijden bouwt u hiermee tevens een extra flexibele component in.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Arfos Management Services BV Automotive Nu Jobvizier Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Personato ICT ForAmbition Werving & Selectie en Detachering TopTechnici
Ede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.