Home > Bedrijfspresentaties
Ede Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Green People Recruitment

Green People Recruitment

Green People Recruitment staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. De mensen die we leveren hebben allen een vakspecialistische opleiding en/ of ervaring in de sector. Alle kandidaten zijn door ons persoonlijk gesproken en eventueel getest.
Hanzewerk

Hanzewerk

Hanzewerk is een uitzendbureau dat staat voor flexibiliteit en betrokkenheid. De lijntjes zijn kort. Dat is onze kracht. We richten ons voornamelijk op werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in functies op MBO niveau. Voor zowel een korte als langere periode.
Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy is al sinds 1992 d├ę specialist op het terrein van HRM-dienstverlening voor de automotive-branche. Opdrachtgevers bevinden zich in alle sectoren van de bedrijfskolom van zowel personenwagens als bedrijfswagens.
Hermes | Recruitment

Hermes | Recruitment

Hermes | Recruitment is specialist op het gebied van Werving & Selectie en Executive Search van Consultancy Professionals binnen Strategie, Management, Business en IT.
Hoek Consultants B.V.

Hoek Consultants B.V.

Hoek Consultants aanvaardt en vervult Executive Search opdrachten voor toonaangevende organisaties (vari├â┬źrend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment.
Hunt IT BV

Hunt IT BV

Hunt IT B.V. bemiddelt al jaren tussen actieve, talentvolle ICT- professionals en dynamische moderne opdrachtgevers. Hunt IT B.V. vult landelijk uitdagende vacatures in, projectmatig, op basis van een detavast constructie of middels W & S en is NEN 4400-1 gecertificeerd.

Onze klanten

ECO NOVA B.V. Jobvizier Polanski & Partners sQout Sarister Personato BV Pienk Adviesbureau de Rijk
Ede Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.